5 statiske strækøvelser, der forbedrer bevægelsesområde og kropsholdning.

Wiki Article

Statiske strækøvelser er et must-have for enhver fitnessentusiast. Designet til at blive udført på en træningsmåtte i slutningen af ​​en træning, giver disse enkle øvelser mange fordele. Hold hver strækning i cirka 15 sekunder og gentag med hvert ben. Disse rutiner forbedrer bevægelsesområde og kropsholdning. Du kan også gøre dem som en del af din morgen- eller aftenrutine. For maksimalt udbytte skal du følge en professionel råd og konsultere din læge, før du begynder.

En mavestrækning kræver, at du ligger fladt på ryggen med fødderne lidt bag brystet. Placer dine hænder ved siden af ​​dit bryst. Løft derefter dit højre knæ mod brystet, og tryk det mod din navle. For at gøre det nemmere at gøre det, hold stillingen i 10 til 30 sekunder og gentag øvelsen tre gange. Det er vigtigt at trække vejret ordentligt og udføre strækket langsomt. Når du har udført det korrekt, vil du være i stand til at gøre det tre gange om dagen.

Hamstring-strækninger kan udføres af alle, uanset deres fleksibilitetsniveau. Du kan lave denne strækøvelse tre til fem gange om dagen, og du behøver ikke noget særligt udstyr. For at udføre denne strækning skal du stå oprejst, nå dine arme til gulvet og derefter bøje dine knæ. Rul derefter din overkrop op og ned ved at løfte hagen mod brystet. Når du mærker strækket, stop og gentag strækket.

Under dine siddende strækninger skal du sørge for at forblive afslappet og trække vejret normalt. Hold strækket i 10 til 30 sekunder, og træk derefter vejret normalt. Ideelt set udfører du disse øvelser tre gange om dagen, og du kan forbedre din fleksibilitet på én session. Prøv at gøre dem mindst tre gange om dagen. Hvis du ikke er tryg, så prøv at gøre dem i et par dage eller endda hver uge, da de til sidst vil blive en anden natur.

Afhængigt af dit fleksibilitetsniveau udføres hamstringstræk bedst ved at stå med benene over kors. crosstrainer bedst i test Du skal bruge en måtte og en stol eller bænk. For at udføre strækningerne skal du stå i en lige stilling og forlænge dit højre knæ. Mens du holder strækket, skal du slippe dit hoved og lade tyngdekraften gøre arbejdet. Når dine baglår er blevet strakt, gentag øvelsen tre gange om dagen. Hvis du ikke føler ubehag, skal du stoppe strækningen, så snart du mærker en mild strækning.

Lungestrækningen er ideel til folk på alle niveauer af fleksibilitet. Det engagerer kernen og hjælper med at forlænge musklerne. Det kan også gøres med en knælende stilling. Du kan skifte sider for at få et bredere bevægelsesområde. Når du udfører disse strækninger, skal du prøve at holde dem i 10 til 30 sekunder. Efterhånden som du bliver mere fleksibel, kan du øge længden af ​​dine udfald. Hvis du ikke er tryg ved stående lunges, så prøv stående lunges i stedet.

Report this wiki page